15-jarige meisje drinkt verdelgingsmiddel

9363

Een vijftienjarig meisje, Nadia Gangaram Panday, heeft zelfmoord gepleegd in het district Nickerie. Het meisje was scholier van de Schneiderd Howardschool. Volgens bekomen informatie heeft het meisje op dinsdag 13 oktober een verdelgingsmiddel ingenomen. Zij is daarna opgenomen in het dokter Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis Nickerie (LMSZN). Twee dagen later is zij komen te overlijden. Zij heeft het verdelgingsmiddel bij haar oma thuis ingenomen. Nadia bleef niet met haar ouders.

Klasgenoten en leerkrachten waren geshockt toen zij het nieuws hoorde, want het slachtoffer was bekend als een ervaren en levendige leerling op school. Zij deed altijd haar best en was nooit blijven zitten. Zij was altijd een voorbeeldfiguur in de klas. De leerkrachten hadden vrijdag vanwege haar gemis, met veel moeite en leed les gegeven in haar klas. Klasgenoten hielden een stilletocht voor Nadia.

Het motief achter haar zelfmoord is nog niet bekend. Volgens bekomen informatie moet het motief wel niet gezocht worden in de relatiesfeer. Het zijn andere zaken die hebben geleid tot haar noodlottige handeling. Ze werd vanmiddag, zaterdag 17 oktober naar haar laatste rustplaats gebracht, op de Algemene begraafplaats van Nickerie.

image
image
image