Verdachte weer opgesloten voor diefstal

844

Steven S. (49) die had ingebroken in een woning in het ressort Uivlugt, is door de politie van voornoemd ressort op woensdag 14 oktober aangehouden. Dit gebeurde nadat hij door de afdeling Forensische Opsporing (F.O.) in beeld werd gebracht bij een inbraak.

Op de dag van de inbraak waren de bewoners buiten de stad. De inbreker zag kans twee gascilinders en andere goederen uit de woning weg te nemen.

De afdeling Forensische Opsporing werd door de politie van Uitvlugt ingeschakeld. Zij stelden de vingerafdrukken op de plaats van het delict veilig.

Tijdens het onderzoek kwamen de sporen overeen met die van de bekende Steven. De verdachte is vaker opgesloten voor diefstal uit een woning. Hangende dit onderzoek is de verdachte wederom in verzekering gesteld.