Werknemer Radjkoemar B. is op woensdag 12 oktober door zijn werkgever ontslagen. Hij heeft meerdere malen geldsbedragen uit zijn woning weggenomen. De werkgever had een vertrouwensrelatie met Radjkoemar die al acht jaren voor hem werkt.

Wat de werkgever hem opviel is dat er geldsbedragen werden weggenomen uit zijn slaapkamer. Vaak had hij ruzie met zijn partner omtrent het weggenomen geld, maar de partner kwam tot de ontdekking dat Radjkoemar een extra sleutel aan zijn sleutelbos had, welke een sleutel van de slaapkamer bleek te zijn en nooit aan hem was gegeven. Hij kon geen verklaring geven hoe hij aan de sleutel was gekomen.

De werkgever deed zijn beklag bij de politie van Uitvlugt. Bij ondervraging bleek dat Radjkoemar op slinkse wijze de sleutel van de slaapkamer van de eigenaar heeft weten te dupliceren. Bij afwezigheid van zijn werkgever kon hij zodoende de kamer ingaan om geld weg te nemen.

De werkgever heeft afgezien van strafrechtelijke vervolging van de werknemer. Radjkoemar is ontslagen.