Oude familieruzie maakt slachtoffers

824

Op zaterdag 17 oktober is een familievete ongelukkig afgelopen. Shailendra, de verdachte, sloeg op weg naar een bar hard op de auto van de andere familie, die voor het huis geparkeerd stond. De vader des huizes liep naar de bar om hem verantwoording te vragen. Shailendra stak de vader en een zoon die te hulp schoot beiden met een scherp voorwerp.

De wetsdienaren van Munder werden ingeschakeld en gingen voor onderzoek naar het adres. Per ontboden ambulance werd de zoon die ernstig aan zijn buikstreek was verwond afgevoerd naar de SEH van het Academisch Ziekenhuis en is ter observatie opgenomen.

Shailendra was voor de komst van de politie weg. Hij is bij de SEH van Academisch Ziekenhui aangehouden. Daar gaf de verdachte een totaal andere verklaring.
De verdachte is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De politie van Munder gaat verder met het onderzoek.