Twee jeugdigen stelen gereedschappen

690

Twee jeugdige verdachten Vikash en Vishaal beide 15 jaar, die in een woning hadden ingebroken op zaterdag 17 oktober zijn door een militair betrapt. De tweetal hebben de sleutels van de voordeur genomen en zijn daarmee naar de bergruimte gegaan. Nadat zij de bergruimte hadden geopend pakten zij gereedschappen weg en zette die gereed om mee te nemen. De militair die net thuis aankwam hoorde gestommel bij zijn buurman in de bergruimte en ging er naartoe. Hij betrapte de twee verdachten op heterdaad en schakelde de politie in. Hij betrapte de twee verdachten op heterdaad en schakelde de politie in via de centrale meldkamer.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn Vikash en Vishaal ernstig aangesproken en heengezonden. De ouders van de jeugdigen zijn opgeroepen door de inspecteur en eveneens ernstig aangesproken.