Twee mannen vechten om anaal seks

1368

Twee mannen hadden op zondag 18 oktober in het ressort Latour elkaar verwondingen toegebracht, één van hen met een kapverwonding. Uit het voorlopige onderzoek van de politie is gebleken dat de 17-jarige Shakiel, J. een facebook account heeft geopend met een profielfoto van een vrouwspersoon. Op die manier kwam hij in contact met de 20-jarige Badam, A. Zo hebben de twee een afspraak via facebook gemaakt en ontmoetten elkaar op het adres waar het geval zich heeft voorgedaan.

Bij aankomst op de plek kwam Shakiel vanuit een leegstaand perceel in een boxershort te voorschijn. Badam ontdekte toen dat hij met een man te doen had en geen vrouw. Tijdens een gesprek tussen de heren, ging Shakiel akkoord om oraal seks met Badam te hebben. Op een bepaald moment wou Badam ook anaal seks hebben, maar Shakiel weigerde dit. Hierdoor raken de twee in een gevecht. Shakiel heeft een snij verwonding aan zijn neus opgelopen, die hem is toegebracht middels een scherpvoorwerp.

Een deel van de neus van Badam is afgebeten door Shakiel. Ook heeft hij bijt verwondingen aan zijn arm opgelopen. Het gelukte Badam op een bepaald moment weg te rennen en hulp te zoeken. De politie van Latour werd ingeschakeld en beide heren werden overgebracht naar de basis. Voor medische behandeling zijn ze met de pro afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Beiden zijn verwezen naar de plastische chirurgie. Het tweetal is aangehouden en na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld ter zake wederzijdse mishandeling.

Shakiel tijdens zijn verhoor heeft verklaard dat hij als profielfoto een vrouwspersoon gebruikt om zodoende makkelijk aan beltegoed te komen.