Drugsverslaafde vernield 2 auto’s van zijn familie

740

Fayaz, A. (42) die voor zijn zwager werkte, had op één dag twee voertuigen van zijn familie vernield. Toen zijn zwager ontdekte dat Fayaz drugs gekocht heeft met zijn verdiende loon, gaf hij hem geen geld meer en hoefde hij ook niet meer voor zijn zwager te werken. Dit vond Fayaz niet leuk en deed het adres van zijn zwager aan en begon een ieder uit te schelden.

Zonder enige reden sloeg hij de minderjarige zoon van de zwager. Daarna nam hij een steen, gooide die naar de richting van het voertuig van de zwager. De voorruit van de auto ging toen aan diggelen en Fayaz koos het hazenpad.

De zwager en zijn vader gingen hem achterna in een ander voertuig. Bij het naderen van Fayaz pakte hij weer een andere steen en gooide die in de richting van de auto en raakte de voorruit van het voertuig, waardoor de voorruit werd vernield.

De politie van Uitvlugt die werd ingeschakeld, en hield Fayaz op maandag 19 oktober aan.

Na afgestemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.