Twee broers aangehouden voor sexueel misbruikt met jonge dames

1417

De politie van Santodorp heeft op maandag 19 oktober twee broers aangehouden op verdenking van verkrachting en feitelijke aanranding van twee of meer jongedames. Via een whatsapp afspraak haalde Revelino een dame in de middaguren af en bracht haar naar de woning van Don. Deze verdachten brachten de meisjes in een kamer waar ze hun filmproducties samen zouden bekijken op een laptop. Eenmaal in de kamer deed Don de deur op slot en vergreep zich aan het meisje. Na zijn daad te hebben gepleegd, zou Revelino, die in de woonkamer wachtte, aan de slag gaan, maar slaagde er niet in omdat het zich hevig protesteerde. Het slachtoffer deed aangifte en de twee broers werden aangehouden en in verzekering gesteld, na de nodige afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie.

Tijdens het onderzoek is de politie erachter gekomen dat deze zelfde verdachten een jong meisje seksueel hadden misbruikt op 13 september. De werkwijze van deze broers komt overeen met de verklaring die door dit meisje tijdens de aangifte was afgelegd op zondag 13 september. Het meisje had toen verklaard dat Revelino haar via de app had uitgenodigd om met hem buiten de stad te gaan. Zij stemde in en ging met Revelino mee.

Bij terugkeer in Paramaribo bracht Revelino haar naar een hotel. In het hotel is zij seksueel misbruikt geworden door hem. Daarna werd zij teruggebracht naar Don en is zij achtergelaten met hem en een vriend. Het slachtoffer verklaarde aan de politie dat zij uit de auto is gehaald door Don en langs de straat seksueel misbruikt is geworden.

De politie heeft het vermoeden dat deze twee verdachten meerdere jonge meisjes op deze wijze moeten hebben misbruikt. De jongemannen operen onder een bepaalde naam. Ze zijn bekend onder een bepaalde doelgroep vanwege hun filmopnamen. vermoedelijk maken zij misbruik van meisjes die zij naar zich toe lokken. Dit meldt de afdeling Public Relations van de politie.