Broer achter de tralies voor mishandeling zus

901

Grundi A. (32) en zijn zus leven al reeds geruime tijd in onmin. Maandagmorgen,19 oktober was zij bezig te koken. Toen zij naar haar kamer liep om zich alvast aan te kleden om naar het werk te gaan, kwam Grundi op een bepaald moment in haar kamer. Zijn zus sprak hem hiervoor aan en vroeg hem uit de kamer te gaan.
De broer werd boos en ontstond er een woordenwisseling tussen hen. Hij bracht haar enkele vuistslagen toe en liep zij hierdoor letsels op in het gezicht. Als dat nog niet genoeg was pakte Grundi het deksel van de pot op het vuur en sloeg haar daarmee. Het slachtoffer liep brandverwondingen op aan haar arm. Na medisch te zijn behandeld mocht het slachtoffer naar huis.

Op maandag 19 oktober is Grundi voor het mishandelen van zijn zus door de politie van Livorno aangehouden. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de gewelddadige broer achter slot en grendel geplaatst.