Slachtoffer beroofd en mishandeld door 3 jongemannen

682

Lorenso (20) meer bekend als Pannekoek, die ervan wordt verdacht samen met twee vrienden op maandag 5 oktober een man te hebben mishandeld, waarna hij het slachtoffer ook moet hebben beroofd, is door de politie van Lelydorp aangehouden en in verzekering gesteld. Lorenso is geen onbekende voor de Politie.

De verdachte bevond zich op de openbare parkeerplaats van Lelydorp. Het slachtoffer dat onder invloed van alcohol verkeerde, werd geslagen door de drie jongemannen. Het gelukte het slachtoffer om in een bus te stappen waardoor die jongemannen hem met rust lieten. Lorenso nam ook plaats in de bus. De bus die de route Lelydorp- Paramaribo onderhoudt, stopte in de buurt van de Saramaccastraat, zodat de passagiers konden uitstappen. Het slachtoffer stapte ook uit. Op het moment dat de bus wegreed, werd de mishandelde man beroofd door Pannekoek en maakte hij SRD 400 buit. Toen het slachtoffer aangifte deed op politie Lelydorp merkte de wetsdienaren op dat de aangever letsels had opgelopen. Hij werd met een visum verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Lorenso alias Pannekoek in verzekering gesteld. De politie werkt aan de opsporing van de andere verdachten.