Illegaal wapen in beslag genomen

818

Op dinsdag 20 oktober kreeg de politie van Geyersvlijt via de Centrale Meldkamer het bericht binnen, dat een vrouw is mishandeld door haar man. Toen de politie arriveerden, gaf de vrouw toe klappen te hebben geïncasseerd van haar man, Surinderkoemar, maar wenste geen strafgrechterlijke vervolging tegen hem.

Tijdens het gesprek gaf ze verder aan dat haar man illegaal een vuistvuurwapen bezit. Na onderzoek was het wapen gevonden. De verdachte echtgenoot werd wel voor de overtredung van het vuurwapenwet aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar verklaarde die man dat het wapen van zijn overleden vader was en dat gevonden te hebben tijdens het opruimen van zijn wijlen’s vader huis.
Hij nam het mee naar huis om het te bewaren, maar gaf aan zijn vrouw daarmee nooit te hebben bedreigd.

Het vuistvuurwapen is in beslag genomen door de politie. Surinderkoemar is ernstig aabgesproken en is na met een lid van het Openbaar Ministerie te hebben afgestemd, heengezonden.