52-jarige man beroofd leverancier

1014

Na een melding te hebben gekregen van een beroving op de hoek van de Ramgoelamweg en de Kankawastraat, heeft de politie van Livorno, op donderdag 22 oktober de 52-jarige Imro, B. aangehouden. Deze verdachte had kort te voren een leverancier van een geldsbedrag beroofd.

Terwijl het slachtoffer in de winkel stond te wachten om gelden te ontvangen voor geleverde goederen, bracht Imro enkele goederen naar de kassa en hield de leverancier voor dat hij (de leverancier) voor de goederen moet betalen. De leverancier hield hem voor geen geld te hebben.

Toen de winkelier overging tot het uitbetalen van de leverancier rukte de dief het geld uit de handen van de leverancier. Hij betaalde de supermarkthouder, uit het geld dat hij had buitgemaakt, voor de goederen en verliet de winkel.

De ingeschakelde politie hield hem kort daarna aan met de goederen en slechts SRD 0,50 in zijn bezit.