Geestelijke leiders uit India in Saramacca

882

Gisterenochtend hadden twee geestelijke leiders uit India, Maharaj Rituraj Katyayan en Yogi dr. Rakesh Pandey samen met de voorzitter van de Tiereth Sthaan Jagdamba,Vidjai Ramlakhan een bezoek gebracht aan de districtscommissaris van Saramacca .

De afgelopen Navratri lezingen en Yoga lessen werden door deze twee geestelijken verzorgd bij Tiereth Sthaan Jagdamba aan de Mr.P. Chandishawweg.

Ze zijn ook van plan andere distriten aan te doen. Bij de eerst volgende bezoek aan Suriname hebben de geestelijken de burgervader beloofd, Yoga lessen te zullen verzorgen voor geintereseerden in het district Saramacca.

De districtscommissaris Lakshmienarain Doebay was zeer ingenomen met dit bezoek en bedankte de geestelijken namens de bevolking van Saramacca voor de bijzondere lezingen tijdens afgelopen Navratri periode in zijn district.