Korpschef Tjin Liep Shie wordt waarnemend directeur JusPol

726

De officieren van het Korps Politie Suriname zijn op 23 oktober officieel ingelicht door korpschef, Humphrey Tjin Liep Shie, over zijn vertrek naar het ministerie van Justitie en Politie (Juspol), waar hij zal functioneren als waarnemend directeur Justitie en Politie. De minister van Juspol heeft hem het verzoek gedaan om deze functie te bekleden.

De korpschef draagt het roer over aan de plaatsvervangend korpschef commissaris Daniël die zal waarnemen in deze functie. Tjin Liep Shie heeft de officieren bedankt voor de goede samenwerking gedurende zijn loopbaan bij de politie en als korpschef. De voorzitter van de Surinaamse Politie Bond en de afdeling Public Relations hebben de korpschef namens alle leden succes toegewenst in zijn nieuwe functie. De Bond Burgerpersoneel Korps Politie Suriname en de Surinaamse Politie Bond zijn ook formeel door korpschef Tjin Liep Shie ingelicht over zijn vertrek.

Commissaris Daniël, die zijn plaats zal invullen, rekent tenslotte op de volledige ondersteuning van alle leden van de politieorganisatie en hij is ervan overtuigd dat wanneer de handen in elkaar geslagen worden om het werk samen te doen, het Korps Politie Suriname tot grotere hoogtes zal komen.
P1090444