16-jarige jongeman vormt last voor buurtbewoners

934

De 16-jarige Batiste, F. die na school op straat bevond en zonder enige reden een steen had gepakt en de lucht in had gegooid is toevallig op een scholier komen te vallen. De scholier liep een verwonding op.

De politie werd ingeschakeld en bracht Batiste over naar het politiebureau. Hij is op vrijdag 23 oktober door de politie van Santodorp aangehouden. Aangezien de verwonding niet ernstig is, wilde het slachtoffer geen aangifte doen noch medisch behandeld worden.

Een buurman had ook zijn beklag gedaan om de zelfde jongeman die hij in zijn woning had aangetroffen. De buurman wenste geen aangifte te doen en vond het beter dat de jongeman ernstig wordt aangesproken.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie mocht Batiste na een ernstige waarschuwing worden heen gezonden.