Ontvluchtte drugsverdachte meldt zich na 1 week aan

765

De verdachte,Juan A. die op vrijdag 16 oktober door de douanerecherche werd aangehouden op de Johan Adolf Pengelluchthaven, met in zijn bezit ongeveer 2 kg hasj, zag kans te vluchten.

de verdachte kwam vanuit Nederland. Tijdens de controle werd ongeveer 2 kg hasj aangetroffen en in beslag genomen. Hij werd aangehouden en onder toezicht gesteld. Juan die in de boeien was geslagen, zag op een onbewaakt moment kans om een stoel pakken en de ruit van de ruimte waar hij was ondergebracht in te slaan. Hij vluchtte via de landingsbaan het bos in.

De drugs werd overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade van de politie. Na rapportage ging de politie over tot de opsporing van de verdachte.

Toen het Juan duidelijk werd dat hij door de politie werd gezocht, meldde hij zich op vrijdag 23 oktober aan op de afdeling Narcotica Brigade. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.