39-jarige voetganger , 41e verkeersdode

803

Randhanawatie Nagesar (39) was op zaterdag 24 oktober aangereden door een dronken autobestuurder en is op maandag 26 oktober op de afdeling Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis komen te overlijden.
Randhanawatie Nagesar is de 41e verkeersdode.

Randhanawatie liep samen met nog 4 andere familieleden over de Tampoeaweg in het ressort Santo Boma.
Zij liepen vanuit de Welgedacht A weg en gingen naar de richting van de Helena Christinaweg. Randhanawatie werd op een bepaald moment aangereden door de autobestuurder Kailash, G. , die met zijn voertuig vanuit de zelfde richting reed. De bestuurder die onder invloed van alcohol verkeerde, verklaarde na de aanrijding in eerste instantie aan de politie dat hij de voetgangers niet had gezien en plotseling een klap hoorde.

Hij gaf later toe, toen hij nuchter was geworden, de voetgangers te hebben gezien. Vanwege het feit dat hij in dronkenschap verkeerde was zijn reactie vermogen vertraagd en kon hij niet snel genoeg uitwijken.

Toen Kailash onderworpen werd aan een blaastest, blies hij 715 micogram per liter uitgeademde lucht uit. Hij is in verzekering gesteld en zijn rijbewijs is ingevorderd. De verkeersunit van regio Midden heeft de zaak in onderzoek.