Jachtgeweer en 500 gram marihuana in beslag genomen

790

Via de Centrale Meldkamer van de politie kwam het bericht dat er schoten waren gelost in een dorp in het district Brokopondo. De politie trof bij aankomst een basja en een bootsman aan die ruzie hadden met elkaar. De bootsman vond dat de Basja de vrouwen die langs de rivier waren om te baden, molesteerde. Avia, die basja is, ging naar huis en keerde terug met het jachtgeweer en loste toen een schot in de richting van de rivier, maar niemand werd geraakt.

De verdachte, Avia, K. (43) werd aangehouden op zondag 25 oktober door de politie van Nieuw Aurora, op hem werd het jachtgeweer met 6 hagelpatronen die hij illegaal in zijn bezit had, aangetroffen en in beslag genomen. Ook werd bij hem 500 gram marihuana aangetroffen en in beslag genomen. De basja is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.