Jaloerse man aangehouden voor brandstichting auto

839

De 24-jarige Romario S. die ervan wordt verdacht op 15 juli in het ressort Geyersvlijt een voertuig van een man in brand te hebben gestoken, is op maandag 26 oktober door de politie van het Regio Bijstand Team (RBT) van Paramaribo aangehouden.

Romario vermoedde dat zijn vrouw een relatie had met de eigenaar van het voertuig. Hij werd boos en stak het voertuig van de man in brand. Naderhand bleek dat zijn vrouw een relatie had met een andere man. Romario benaderde de benadeelde en bood zijn verontschuldiging aan. Hij was bereid de benadeelde te vergoeden voor zijn auto. Daar hij het bedrag van U$ 3.500 niet had, deed het slachtoffer aangifte tegen hem.

De benadeelde zag Romario eerder op de dag in het ressort Geyersvlijt en schakelde de politie in. Na aanhouding is de verdachte overgedragen aan de Recherche van Paramaribo. Romario is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.