Scholier botst tegen loslopende koeien

857

Op woensdag 28 oktober liepen in het ressort Santo Boma loslopende koeien op de openbare weg en vormden een gevaar voor het verkeer en de buurtbewoners. Een scholier die op de bromfiets reed, botste tegen één van de beesten. De scholier liep gelukkig geen verwondingen op.

Twee koeien zijn door de politie van het ressort Santo boma geschut. De bewoners van de omgeving konden de politie niet aangeven wie de eigenaar van de koeien is. De dieren zijn geschut en overgebracht naar het politiebureau.

De eigenaar van deze koeien wordt opgeroepen zich aan te melden bij de politie van het ressort Santo Boma. Indien binnen twee weken na publicatie van dit bericht geen gevolg wordt gegeven aan de oproep, zal de politie over gaan tot het veilen van de koeien. Dat meldt de Politie Public Relations.