Man schiet na ruzie op dorpsgenoot

707

Op woensdag 28 oktober vond er een schietincident plaats te Witagron in het district Para. Het slachtoffer, Gregory S., verklaarde aan de politie dat de verdachte Wendel alias ‘Tigri” langs de Coppename rivier stond met een jachtgeweer schoten te lossen. Gregory sprak hem aan over zijn onverantwoordelijk gedrag, waardoor er een woordenwisseling ontstond tussen de twee mannen.

Op een afstand van 20 meter zag Gregory dat Wendel het jachtgeweer op hem richte, en hoorde een harde knal en voelde een branding in zijn benen en zijn arm. De verdachte die gewapend was vluchte daarna vermoedelijk het bos in. Een team van de politie ging ter plaatse voor onderzoek.

Het slachtoffer werd met een ambulance van de Medische Zending afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis alwaar hij is opgenomen. Hij is buiten levensgevaar. De politie werkt aan de aanhouding van ‘Tigri”