Suriname is sindskort een nieuwe muziekgroep rijker. De Nieuwe All-round muziekformatie “No Name” had haar eerste optreden geintroduceerd tijdens een privé huwelijkfeest te Sana Budaya op zaterdag 24 oktober. De formatie bestaat merendeels uit jongeren van de leeftijdsklasse 18 – 27 jaar. De band die verschillende genres speelt zal zich voorlopig focussen op optreden op feestjes.

De band staat onderleiding van Achmad Tarnadi die ook muziekliefhebber is, hij zegt bijzonder onder de indruk te zijn van hoe de leden van de band goed spelen voor een beginneling. Tijdens de oefening heeft hij dat opgemerkt.

De formatie bestaat uit 9 personen waaronder 3 dames en 6 heren. De meeste leden van de band zijn nog schoolgaand, de bandleider deelt mee dat gedurende periode van tentamens en so’s er geen optreden zullen zijn. Er wordt een verplicht pauze ingelast.

De leden van de band zijn:
Jason Mertosetiko – Vocalist
Rojano Tariq – Keyboard
Denz Kartadji – Vocalist
Samat Romero – Keyboard
Sabrina Tarnadi – Vocalist
Raidel Samat – Percussie
Ritchie Natsir – Drummer
Cheyenne Tjon A Pauw – Bass Gitaar
Elisabel Djodi – Vocalist