9 Rijbewijzen van hardrijders ingevorderd te Indira Ghandiweg

1099

In de vroege ochtend van zaterdag 31 oktober heeft de verkeersunit regio Midden tijdens verkeerscontrole aan de Indira Ghandiweg negen rijbewijzen ingevorderd. De rijbewijzen zijn bij verschillende geconstateerde overtredingen ingevorderd.

Bij de snelheidscontrole zijn rijbewijzen van hardrijders die boven de toegestane snelheid hebben gereden, ingevorderd. Twee van de hardrijders waren onder invloed van alcohol. De een verkeerde zodanig onder invloed van alcohol dat hij niet in staat was te blazen. Hij werd overgebracht naar het politiebureau voor ontnuchtering. Een andere autobestuurder blies 745 microgram per liter uitgeademde lucht.

De meeste overtreders hadden een snelheid tussen de 110 en 115 kilometer per uur ontwikkeld, terwijl de toegestane maximum snelheid is gesteld op 50 kilometer per uur op die weg.