Man kapt ex-vrouw en schoonzoon dood

2644

Een vreselijk drama heeft zich in de vroege ochtend van maandag 2 november voorgedaan, een kappartij aan de Kalicharanstraat en aan de Sophia’sLustweg. Er zijn twee doden gevallen.

De 54-jarige Mohammed Issa Aminagatoen is aangetroffen met kap verwondingen in het gezicht, halsstreek en beide armen. Per ontboden ambulance werd het slachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Het lijk van Shafik Sanjaykoemar meergenoemd Ali is in aangetroffen in een woning aan de Sophia’sLustweg.

Uit het voorlopig onderzoek van de politie is gebleken dat de verdachte, ene “Boyke”, ex-man is van Aminagatoen. Het slachtoffer woonde geruime tijd niet meer met Boyke. Aminagatoen nam haar intrek bij haar dochter en schoonzoon. Eerder op de avond bracht Boyke een bezoek aan de familie en zaten hij en de schoonzoon te borrelen. De ex-vrouw gaf aan “Boyke” te kennen dat hij niet gewenst was. Boyke vertrok toen met Sanjaykoemar naar zijn woning aan de Sophiaslustweg.

Het vermoeden bestaat dat “Boyke” na vertrek van de Kalicharanstraat, zijn schoonzoon om het leven moet hebben gebracht en deed hij dat adres weer aan alwaar hij Aminagatoen ernstige kapverwondingen heeft toegebracht.

Nadat Boyke zijn ex-vrouw ernstige kapverwondingen had toegebracht, werd hij door de politie opgespoord op zijn woonadres. De verdachte werd niet aangetroffen. De politie trof in de woning het levenloos lichaam van Sanjaykoemar aan. Voor aankomst van de politie had hij de plaats verlaten. De verdachte is nog voortvluchtig.

Het tweede slachtoffer is enkele uren later in de ziekeninrichting komen te overlijden. De ontzielde lichamen zijn na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen.
De afdeling Kapitale Delicten onderzoek de zaak verder.