Onschuldig verkeersslachtoffer overleden

1121

Op zondag 1 november kreeg de Ongevallen Dienst van het bureau Nieuwe Haven via de Centrale Meldkamer het bericht binnen dat er op de kruising van de J.A Pengelstraat en de Dambrandersgracht een aanrijding met een dodelijke afloop heeft plaatsgevonden. Warno Toegiman, (66) is het slachtoffer geweest. Ilse, B. (63) komen vanuit de Dambrandersgracht verleende geen voorrang aan een bestuurder op de J. A. Pengelstraat. Zij botste tegen die auto, verloor de controle over het stuur van haar auto en kwam met een snelheid af op het onschuldige slachtoffer die met zijn kleinkinderen op het terras zat.

De roekeloze veroorzaakster, Ilse B, van wie de auto in beslag is genomen voor herkeuring, en haar meerijder hadden lichte letsels opgelopen. Beide voertuigen waren zwaar toegetakeld.

De 3-jarige Vonity, P. werd per eigen gelegenheid gebracht naar de SEH, waar zij na medisch te zijn behandeld naar huis is gestuurd.

Beide bestuurders waren niet onder invloed van alcohol en bezitten een geldig rijbewijs.Het ontzielde lichaam van het onschuldige slachtoffer zal na sectie aan de verdrietige nabestaanden worden afgestaan. Het onderzoek wordt voortgezet door de Ongevallen Dienst.