SRD 2.700 aan boetegelden geïnd van snelheidsduivels

762

In het weekend van vrijdag 30 oktober hebben de politie van Coronie en de Motor Surveillance Dienst (MSD) van de politie totaal 14 rijbewijzen ingevorderd tijdens snelheidscontrole. De controle zijn respectievelijk gehouden in het district Coronie ter hoogte van plantage Moy en de Afobakaweg ter hoogte van mastnummer 70. De snelheidsduivels hebben wederom de toegestane maximum snelheid overschreden.

Ter hoogte van de plantage Moy en op de Afobakaweg ter hoogte van mastnummer 70 in het district Coronie is de maximum toegestane snelheid gesteld op 40 kilometer per uur.

De hoogste geconstateerde overschrijding in het district Coronie is 122 kilometer per uur. De snelheidsduivel die de hoogste overschrijving op de Afobakkaweg heeft begaan ontwikkelde een snelheid van 104 kilometer per uur.

De rijbewijzen van deze bestuurders zijn ingevorderd en aan de overige overtreders is een boete opgelegd. De politie van Coronie heeft SRD 2.700 aan boetegelden geïnd.