Stelende Jaisy moest zijn joyriding vroegtijdig stoppen

815

Jaisy, S. , is door de politie van regio Midden aangehouden in zake diefstal van een bromfiets. De eigenaar parkeerde de bromfiets voor een winkel aan de Indira Gandhiweg en deed inkopen. Bij terugkomst was zijn voertuig verdwenen. De eigenaar vermoedde een van de drie jongens die voor de winkel stonden en deed aangifte bij de politie van De Nieuwe Grond. Het bericht, met opgaaf van kleur en kentekennummer, werd doorgespeeld aan surveillerende agenten. Op een bepaald moment werd een bromfietser die met een hoge snelheid richting Lelydorp reed, waargenomen. De kleur en het kentekenummer kwamen overeen zoals aangegeven in het bericht. Er werd een achtervolging ingezet en de verdachte werd klemgereden.

Jaisy gaf volmondig toe dat hij de misdaad gepleegd had. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De verdachte Jaisy is nu in verzekering gesteld na afgestemd te hebben met een lid van het Openbaar Ministerie.