Verdachte winkelinbraak tijdens reguliere surveillance aangehouden

658

Aan de Jodenbreestraat was er bij een kledingzaak in de vroege ochtend van zondag 26 oktober ingebroken. De politie van ressort centrum ging ter plaatse en bleek dat onbekenden een grote partij nieuwe kledingstukken uit een kledingzaak hadden weggenomen. Er werden geen verdachten aangetroffen.

Later op de dag werd er tijdens de reguliere surveillance in de binnenstad een bestuurder van een auto staande gehouden. Bij een ingesteld onderzoek in het voertuig stuitte de politieagenten op nieuwe kledingstukken waaraan de alarm detectors van de winkel nog bevestigd waren. De verdachte is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

De zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan Recherché van Paramaribo.