Visser verdrinkt in Suriname rivier

794

De bootsman K.A. waren samen met andere vissers op maandag morgen 2 november bezig visnetten uit te gooien op de Suriname rivier. Tijdens het uitgooien, raakte een voet van Ravindra verstrengeld aan het visnet. Hij verloor zijn evenwicht, sloeg zijn hoofd tegen de bootrand en viel over boord. Ravindra verdween in de diepte.

De overige vissers haalden snel weer de visnetten boven water en zagen dat de man verstrengeld was tussen de netten. Ze waren genoodzaakt de netten door te knippen om het slachtoffer eruit te halen. Het lijk van de visser Ravindra Rattan(36) werd uit het water gehaald door de andere vissers, werd overgebracht naar de aanmeersteiger van Nieuw Amsterdam.

De eigenaar van de vissersboot deed de melding bij de politie van Nieuw Amsterdam. Hun poging om Ravindra te reanimeren, leverde niet het gewenste resultaat op.

Een ingeschakelde arts stelde de dood vast door verdrinking. De politie van Nieuw Amsterdam heeft de zaak in onderzoek.