44e verkeersdode door verkeersongeval

2988

In de vroege ochtend van donderdag 5 november is de 47-jarige Mohamed Naushad Kadier in het ziekenhuis overleden. Hij is de 44e verkeersdode van het jaar.

Woensdag 4 november omstreeks 21.25 u kwam een auto tegen een schutting aan. De autobestuurder reed over de Toekomstweg en kwam uit de richting van de Martin Luther Kingweg en ging richting Industrieweg- Zuid. Vermoedelijk heeft hij de controle over de besturing van zijn voertuig hebben verloren en botste tegen de schutting.

Toen de politie ter plekke was sprak hij moeizaam en zijn ademhaling rook sterk naar alcohol. Mohamed spuugde alleen bloed.

Het slachtoffer werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis, waar hij ter verpleging werd opgenomen. Mohamed overleed in de ochtend uren. Het lijk zal na obductie aan de nabestaanden worden afgestaan.