Brug aan de Oost- en Westkanaalstraat wordt aangepakt

1168

De brug die een verbinding vormt tussen de Oost- en Westkanaalstraat is aan renovatie toe. Telesur Nickerie zal in het kader van stadsverfraaing de brug adopteren en renoveren, welke kort daarna aan de gemeenschap van Nickerie zal worden overgedragen, verneemt de redactie van www.allesinsu.com van een betrouwbare bron.

Verder zal het algehele onderhoud onder het beheer van Telesur komen te staan. Het ligt verder in het voornemen van het telecombedrijf om zitplaatsen en terrassets rondom het Volksplein te plaatsen opdat het Nickeriaanse uitgangpubliek zitplaatsen zullen hebben in de weekeinden.

De burgervader zei zeer ingenomen te zijn met dit gebaar van het onderhavige bedrijf. De brug die een lengte behelst van 15m was een geschenk van MNO Vervat die toen bezig was met de bouw van de steiger in het rijstdistrict, na een lobbywerk van de toenmalige DC van Nickerie, L. Doebay. Op 8 augustus 2011 toen Nickerie 132 jaar werd, vond die opening van die brug plaats.
Brug 2