Drie mannen breken in bij appartementencomplex te Leiding

1002

Op woensdag 4 november waren Yez, L.(38), Jerrel, L( 37) en Krishna, I( 21) aangehouden door een gezamenlijke operatie van de politie van ressort Latour en de surveillance eenheid van regio Midden
Ze zijn verdacht van het inbreken in een appartementencomplex te Leiding waarbij vier cellulairs, een laptop, een eindversterker, speakers en andere goederen waren buitgemaakt. De benadeelde heeft dit via zijn facebookpagina wereldkundig bekendgemaakt.

Een koper die door Yez werd benaderd om een eindversterker te kopen, stelde de benadeelde hiervan in kennis.De laatstgenoemde schakelde toen de politie nadat er afgesproken was met Yez op welk adres het gestolen goed was. Yez werd aangehouden.

Tijdens het onderzoek in de woning van de dader waren er 2 politie uniformhemden, een Surinaams paspoort en een rijbewijs met foto’s van Yez, onder valse namen opgemaakt, aangetroffen en in beslag genomen. Op aanwijzing van Yez werd een andere verdachte, die in het appartement verbleef, waar de inbraak werd gepleegd. De derde dader was kort daarna ook aangehouden. De drie verdachten zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

De afdeling Kapitale Delicten gaat voort met het onderzoek.