Schoonbroer loerde zwagerin voor verkrachting

1424

De politie van regio Midden heeft Rishi, A. (28) op 5 november aangehouden. Hij heeft gepoogd zijn zwagerin te verkrachten. De schoonzus die inkopen zou gaan doen, ging in op het verzoek van de verdachte om haar te liften. Rishi moest namelijk ook uit huis om onderdelen te gaan kopen. Na de inkopen gaf Rishi aan naar de onderdelen winkel, waarna ze naar huis zouden gaan.

De verdachte reed naar een pension, tilde haar op, bracht haar in de kamer en begon zijn zwagerin onzedelijk te betasten. Op haar hulpgeroep kreeg ze hulp van de pensionmedewerker, waarna ze de kans zag weg te rennen. De schoonzus deed daarna aangifte en Rishi werd aangehouden.

Rishi gaf de ondervraging toe zijn zwagerin al lang te hebben geloerd. Hij mag na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie gratis op het politiebureau logeren.