Directie Lyco 1 nu streng tegen flirten op school

1821

Er zullen vanaf nu strenge maatregelen getroffen worden tegen koppels die tijdens en buiten de schooltijden rondom de gebouwen op het schoolterrein flirten. Dit deelt de directie van het Mr. Dr. J. C. de Miranda Lyceum (Lyco 1) mee.

Verder is er geconstateerd dat het aantal vrijende paartjes op de school steeds toeneemt en dat er niet getolereerd zal worden dat paartjes elkaar intiem omhelzen of gedrukt tegen elkaar staan. De directie heeft een brief opgesteld, die wordt rondgestuurd, waarin studenten gewaarschuwd worden om op te houden met hun flirtpraktijken op het schoolterrein.

Bij overtreding zullen de ouders van de studenten worden opgeroepen of zij zullen eventueel geschorst worden. De directeur van de school, Balram Soemeer, geconfronteerd met de kwestie, wenste niet erop in te gaan, omdat hij vindt dat het een interne aangelegenheid is.