Politie betrapt bromfietsdief zonder valhelm

740

Ricardo B. (49) die een bromfiets heeft gestolen is betrapt geworden toen hij over de Verlengde Gemenelandsweg reed zonder een valhelm. Tijdens een Algemene Surveillance Dienst (ASD) van de politie werd hij gessomeerd te stoppen. Hij kon geen documenten van de bromfiets overleggen aan de politie.

De politie merkte dat het stuur van de bromfiets geforceerd was en los zat. Aangezien het vermoeden bestaat dat Ricardo de bromfiets moet hebben weggenomen, werd hij aangehouden en overgedragen aan de politie van Munder.

Bij zijn verhoor heeft Ricardo toegegeven de bromfiets te hebben gestolen. De verdachte werd na afstemming met een lid van het openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Intussen is de rechtmatige eigenaar achterhaald. Hij heeft zich met de bescheiden van de bromfiets aangemeld bij de politie.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zal de bromfiets worden afgestaan aan de eigenaar.