Auto bestuurder poogt controle te ontwijken en gaat over kop

2299

Sylvano P. (25) die de verkeerscontrole van de politie wou ontwijken, is op de Brownsweg ter hoogte van Neslo Bergi met zijn voertuig over de kop gegaan.

De politie was op de weg bezig met verkeerscontrole. Vermoedelijk wilde Sylvano de controle van de politie op de weg ontwijken. Hij keerde op de weg en reed heel hard weg in de richting vanwaar hij kwam.

Nadat de auto over de kop ging, bleek bij controle dat Sylvano niet in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs. Het voertuig is ook niet verzekerd en niet ter herkeuring is aangeboden. Hij is proces-verbaal aangezegd.

De politie van Brokopondo die ter plaatse is geweest voor onderzoek, merkte dat de auto bestuurder op een hoge snelheid heeft gereden. Sylvano verloor waarschijnlijk vanwege de hoge snelheid controle over de besturing van het voertuig.