Motorfietser 45e verkeersdode

14038

De 35-jarige motorfietser, Delano S. is gisteravond omstreeks half 10 ‘s avonds in het Streek Ziekenhuis Nickerie komen te overlijden nadat hij op zondag 8 november betrokken was geweest bij een verkeersongeval.

Delano S. die op een motorfiets reed kwam vanuit South-Drain en reed richting Nieuw-Nickerie, heeft vermoedelijk de controle over het stuur verloren en belandde hij met zijn motorfiets in de trens terecht.

Hij is door zijn vrienden uit de trens gehaald. Onze redactie heeft uit een betrouwbare bron vernomen dat het slachtoffer een schedelfractuur heeft opgelopen en veel bloed heeft verloren. Hij had een motorfiets van zijn vriend geleend.

Het slachtoffer werd per ontboden ambulance afgevoerd naar het Streek ziekenhuis Nickerie. Delano lag in coma en was in behandeling op de afdeling itensive care.

Het aantal verkeersdoden in Nickerie staat nu op 10 en landelijk op 45.