In het ressort Jarikaba vond er op dinsdag 10 november een incident plaats waarbij vader en zoon ruzie kregen en elkaar verwonden met een mes en een houwer. Volgens de politie waren beide onder invloed van alcohol.

De 56-jarige Ashokkoemar K. had zijn 24- jarige zoon Roepesh K. opgedragen om het vaat af te wassen. De zoon wilde eerst het huis wassen en gaf dat te kennen aan de vader. Er ontstond een woordenwisseling tussen de twee mannen. Roepesh pakte een vlijmscherpe houwer en begon op zijn vader in te hakken. De vader die een mes in zijn hand had probeerde zich te verdedigen en verwondde Roepesh met het mes.

Beide mannen werden aangehouden en per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Ashokkoemar die ernstige kapverwondingen heeft opgelopen is door verwezen naar de chirurg. De slachtoffers werden niet opgenomen in het ziekenhuis.

Na behandeld te zijn werden zij overgebracht naar het politiebureau ter voorgeleiding. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie werd de zoon Roepesh K. in verzekering gesteld. zijn vader Ashokkoemar is heengezonden.

Voor de politie van Jarikaba is het niet de eerste keer dat zij naar het adres van de vechtersbazen zijn uitgereden. Zodra zij onder invloed van alcohol verkeren gaan zij elkaar te lijf. In de voorgaande keren was er echter geen sprake van lichamelijke letsels.