Twee broers, Radjes en Mahinder zijn door de de politie van Kwatta op dinsdag 3 november voor diefstal aangehouden. De broer van Radjes en Mahinder bij wie deze twee heren inwonen, heeft angifte gedaan bij de politie.

De vrouw van de broer vertrok in de maand oktober voor korte tijd buiten Paramaribo en liet haar man met de jongere broers achter. De vrouw vernam van haar man dat een doks in het hok ontbrak, toen zij thuis belde. Zij vroeg hem om ook haar sieraden te controleren. Het bleek dat twee gouden ringen ontbraken.

Radjes werd na een ingesteld onderzoek in beeld gebracht die de gouden ringen heeft weggenomen. Deze ringen had hij doorverkocht aan R.B. Op aanwijzing van Radjes is één ring terug gevonden. De heler is na verhoor ernstig aangesproken en heengezonden. De andere ring moet nog achterhaald worden.

De andere broer Mahinder heeft verklaard de doks voor SRD 50 te hebben verkocht. Beide broers blijken alcoholisten te zijn. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is de ringendief in verzekering gesteld.

Mahinder is na verhoor heengezonden.