Illegale Fransman wisselt met valse biljetten

911

De politie van het ressort Centrum had op donderdag 12 november de 41-jarige Tony, G. aangehouden met valse Euro biljetten. Een week terug had Tony Euro gewisseld bij een cambio. Achteraf bleekt het om valse biljetten te gaan.

De cambio houder deed aangifte bij de politie. Hij deed de mededeling dat die man van gezicht bekend is en dat hij vaker bij deze cambio komt wisselen. Op die bewuste donderdag deed Tony wederom de cambio aan met de bedoeling enkele biljetten in Euro te wisselen.

De politie die werd ingeschakeld, hield de man aan. Op hem is ook nog andere biljetten aangetroffen.
Het is ook gebleken dat hij illegaal in het land vertoeft.

Hangende het onderzoek is hij in verzekering gesteld. De zaak is overgedragen aan de recherche van Paramaribo.