Op woensdag 11 november vond er een vechtpartij tussen 2 mannen in het vissersdorp te Boskamp. Het gaat om 43-jarige Jozef N. en 33-jarige Valentino P.

Het voorlopig onderzoek wees uit dat al geruime tijd de twee mannen in onmin leven met elkaar. Bij een oude vete was één van de heren al in verzekering gesteld. Na de in vrijheidsteling, begon de ruzie weer.

De heren die in hetzelfde kamp wonen, verkeerden op woensdag beide onder invloed van alcohol. Op een bepaald moment pakte Valentino een schaar en knipte het haar van Jozef die in een hangmat lag. De heren raakten in een gevecht, waarbij Jozef kans zag Valentino de schaar afhandig te maken. Jozef bracht Valentino een steekverwonding met de schaar toe in de onderbuik.

Valentino rende en pakte een houwer in de woonruimte en vervolgens rende hij achter Jozef aan en bracht hem slagen toe met het scherpvoorwerp. Jozef liep ter hoogte van zijn oog een snijverwonding op.
De vechtersbazen werden overgebracht naar de RGD poli te Tijgerkreek. Jozef is na medische behandeling overgebracht naar het politiebureau. Hangende het onderzoek is hij in verzekering gesteld.

Valentino werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij is ter observatie opgenomen in de ziekeninrichting. De scherpe voorwerpen zijn in beslag genomen.

Het onderzoek ligt in handen van politie Jarikaba.