Op maandag 16 november is de 26-jarige Nigel Roeplal in de vroege ochtend komen te overlijden in het verkeer. Nigel zat in een voertuig waaraan de veroorzaker Cleon P. geen voorrang heeft verleend.

De een aanrijding had zich voorgedaan aan de Mr. J. Lachmonstraat. Bij aankomst van de politie, troffen ze drie slachtoffers die per ambulance moesten worden afgevoerd naar het ziekenhuis en het levenloze lichaam van Nigel aan. De vier slachtoffers waren allen gezeten in hetzelfde voertuig.

De autobestuurder Cleon reed over de Coesewijnestraat naar de richting J. Lachmonstraat. Op de kruising gevormd door de Coesewijne- en de Lachmonstraat heeft de autobestuurder geen voorrang verleend aan de auto die over de Lachmonstraat reed met als gevolg de aanrijding. De autobestuurder en de andere inzittenden raakten bekneld, de brandweer moest hen uit de benarde positie te bevrijden.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het lijk van de overledene in beslag genomen voor obductie. De veroozaker, Cleon verliet de plek en verscheen na ander half uur weer op de plek des onheil. De verkeersbarometer is met dit slachtoffer gestegen naar 48.

Voor het feit dat Cleon de slachtoffers in hulpeloze toestand had achtergelaten, is hij in verzekering gesteld na eerstafgestemd te hebben met een lid van het openbaar Ministerie.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=e85TN86Z0SU”]