“Boyke” in het ziekenhuis overleden

1600

Op maandag 16 november is de 45 jarige Lachminarainsingh, Koewarsingh, alias “Boyke” komen te overlijden in het Academisch Ziekenhuis. Vanaf maandag 02 november was hij ter verpleging opgenomen, nadat hij door de politie van Santo Boma langs een weg in het ressort was aangetroffen.

De man die naderhand de verdachte ‘Boyke’ bleek te zijn, werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp waar hij in kritieke toestand werd opgenomen op de afdeling Intensive Care. Hij verklaard dat hij een verdelgingsmiddel had ingenomen.

In de nacht van zondag 1 november op maandag 2 november 2015, had ‘Boyke’, zijn 54-jarige ex-partner, Mohamed Isa Aminagatoen, en haar 33-jarige schoonzoon Safik, Sanjaykoemar met een houwer gekapt.
Het lijk van Shafik Sanjaykoemar die bekend stond als Ali werd aangetroffen in een woning aan de Sophia’s Lustweg.

Het lijk van de 54-jarige Mohammed Issa Aminagatoen werd aan de Kalicharanstraat aangetroffen met kap verwondingen in het gezicht, in de halsstreek en aan beide armen. Per ontboden ambulance werd Aminagatoen afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis waar zij na enkele uren kwam te overlijden.

Het lijk van ‘Boyke’ is afgestaan aan de nabestaanden.