Vrouw in haar slaap verwond door kogel

943

In de nacht van maandag op dinsdag 17 november liep de 25-jarige Letitia, M. en schotverwonding op aan haar bovenlichaam. Het incident vond plaats in het resort Latour. Het slachtoffer werd door de politie aangetroffen met een schotverwonding ter hoogte van haar borst.

Volgens de moeder van het slachtoffer lag zij in haar bed en hoorde iets op het dak vallen. In eerste instantie dacht zij dat iemand een steen op het dak had gegooid. Kort hierna hoorde zij haar dochter gillen en rende naar haar slaapkamer. Zij zag dat de dochter een wond had waaruit er bloed kwam.

Door wie er geschoten is, is nog niet bekend. Gezien het feit dat er geen projectiel in de directe omgeving is aangetroffen bestaat het vermoeden dat het nog in het lichaam van het slachtoffer is.

Per ontboden ambulance werd het slachtoffer afgevoerd naar de Spoed eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Zij is ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting. De politie van Latour heeft de zaak in onderzoek.