Uitbetaling Financiële Bijstand(FB) start vanaf 16 november

1187

Het Ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting meldt dat de uitbetaling Financiële Bijstand(FB) en onderstand Mensen met een beperking (MmeB) op maandag 16 november van start ging.

Maar op 16 november lanceerde de online nieuwssite GFC Nieuws dat de Financiele Bijstand niet wordt uitbetaald over de maand november en dat mensen met een beperking de late uitbetaling financiële bijstand spuugzat zijn. Maar niets is minder waar daar de uitbetaling van Financiële Bijstand (FB) en onderstand aan Mensen met een beperking (MmeB) over de maand november op 16 november starte.

De advertentie omtrent de uitbetaling is vanaf dinsdag 10 november geplaatst in de media (krant en radio).

Het Ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting betreurt dan ook ten zeerste de onjuiste berichtgeving van GFC Nieuws welke uiteindelijk de behoefte doelgroep alleen maar in verwarring kan brengen.