Verdachte ingesloten vanwege valse biljetten

825
Notes from a seized haul of $7.16 million in counterfeit hundred-dollar bills are pictured in Battambang September 30, 2014. Cambodian police seized the fake notes on September 19 near the border with Thailand, the largest seizure of fake U.S. notes in Southeast Asia for about a decade and the biggest ever in Cambodia. Picture taken September 30, 2014. To match CAMBODIA-CRIME/COUNTERFEIT REUTERS/Andrew RC Marshall (CAMBODIA - Tags: CRIME LAW BUSINESS)

De politie van Kwatta heeft de 22- jarige A. Urvill op dinsdag 17 november gearresteerd. Kortgeleden wisselde hij bij een vriend USD 200 waarvoor hij SRD 780 terugkreeg. Toen de vriend naar een cambio ging om het weer om te wisselen, bleken ze valse biljetten te zijn.

Er werd hierover aangifte gedaan, waarna Urvill werd opgeroepen. Hij meldde zich aan bij de wetsdienaren die hem aanhield voorgeleidde. Urvill verklaarde deze biljetten voor een rastaman te hebben omgewisseld.

De verdachte is in verzekering gesteld na afgestemd te zijn met een lid van het Openbaar Ministerie.