Gevecht om perceel te Kwatta

1085

De 44- jarige Saskia S. is door de politie van Kwatta aangehouden voor vernieling van andermans goed.

Saskia heeft twee keren de bewoonster Wirjo in het ressort gezegd om te verhuizen. Beide partijen verklaren aan de politie erfgenamen te zijn van het perceel waarop Wirjo woont. Mevrouw Wirjo woont al 45 jaar op het stuk land.

Geen van de twee konden een beschikking tonen aan de politie. Saskia die vindt dat zij ook aanspraak maakt op het perceel heeft enkele manja bomen die op het erf stonden laten omhakken. De bomen vielen op de tent van mevrouw Wirjo. Middels een houwer hakte zij uit woede ook enkele stoelen van mevrouw Wirjo stuk.

Aangezien Saskia zich schuldig heeft gemaakt aan vernieling van de bezittingen van mevrouw Wirjo is zij aangehouden.

Na afstemming met een lid van het openbaar ministerie is Saskia ingesloten.