Twee mannen kappen elkaar

1689

Op woensdag 18 november hadden twee mannen elkaar in het ressort Kwatta gekapt. Beide mannen zaten te borrelen en kregen een woordenwisseling met elkaar. De mannen hebben vaak mot met elkaar gehad. Een van hen ging de ander te lijf, waardoor er een worsteling onstond tussen beide mannen.

Op een gegeven moment ging een van hen weg en keerde terug met een houwer, waarmee hij de ander weer te lijf ging. Tijdens het gevecht gelukte het de andere, meer bekend als ‘Mika’, om de houwer afhandig te maken. Hij heeft daarna op zijn beurt de ander kapverwondingen toegebracht. Beide mannen hebben kapverwondingen opgelopen en zijn met de ambulance vervoerd voor medische behandeling en zijn daarna heengezonden.

Omdat het onderzoek nog gaande is, zijn ze niet aangehouden. De politie van Kwatta heeft de zaak in onderzoek.