Gestolen cement voor SRD 10 verkocht

1326

De politie van het ressort Kwatta heeft op woensdag 18 november Sunil L. (38) aangehouden vanwege diefstal. Sunil heeft een bouwgate in het ressort opengebroken en goederen eruit weggenomen. Hij heeft 15 zakken cement, een boormachine, een grinder en een kruiwagen weggenomen uit de bouwgate.

Bij zijn aanhouding gaf Sunil toe de gate te hebben opengebroken en dat hij een deel van de goederen heeft weggenomen. Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat de verdachte de pakken cement heeft doorverkocht voor 10 SRD per pak.

Hangende het onderzoek is de verdachte in verzekering gesteld, na eerst afegstemd te hebben met een lid van het Openbaar Ministerie .

Personen die gestolen goederen overkopen maken zich schuldig aan heling en zijn strafbaar. In het geval van Sunil is duidelijk te merken dat het geen zuivere koffie is, aangezien de goederen ver beneden de winkelwaarde zijn gekocht.

De politie werkt aan de aanhouding van de helers.