Man opsgesloten vanwege mishandeling aan echtgenote

939

Op zondag 8 november deed er zich een geval voor waarbij een man haar echtgenote slagen heeft toegebracht.

De mevrouw M. verklaarde aan de politie dat zij vaker mishandeld en bedreigd is geworden door haar partner Akash, omdat hij een buitenechtelijke relatie heeft.

Op die bewuste dag was het echtpaar samen met hun twee kinderen naar een feestje. Op de terugweg naar huis nam mevrouw M. plaats achter het stuur. In plaats van naar de richting van hun woning te rijden, deed zij het adres aan waar haar man vaak op bezoek gaat. De man die in slaap was gevallen in de auto, sprong op en werd boos toen hij merkte dat zijn echtgenote het adres van de andere vrouw had aangedaan. Mevrouw M stapte uit de auto met hun twee maanden oude baby op de arm.

Akash stapte ook uit en begon zijn partner slagen toe te brengen zonder rekening te houden met de baby. De vrouw kwam met haar baby op de grond te vallen. Buren kwamen op het geschreeuw af en schoten haar te hulp.

De politie werd toen ingeschakeld door omstanders en werd Akash aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.